Premier League: Νίκες για Τότεναμ, Λιντς και Νιούκαστλ

Petite Perle 300×250

Η «νέα» version της Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε είναι άκρως ελκυστική επιθετικά και μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Σαουθάμπτον, στη συνέχεια «φιλοδώρησε» με τέσσερα γκολ τους «Άγιους», φτάνοντας σ' ένα επιβλητικό 4-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League.

Με νίκη 2-0 επί της Άστον Βίλα επέστρεψε η Μπόρνμουθ, ενώ με το ίδιο σκορ (2-0) επιβλήθηκε και η Νιούκαστλ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πρώτο ματς της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια. «Τρίποντο» με ανατροπή και για την ανανεωμένη Λιντς, που επικράτησε με 2-1 της Γουλβς.

Η μεγάλη ώρα έφτασε, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει! | News

Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Σαουθάμπτον έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο 12' με τον Γουόρντ-Πράουζ. Οι «πετεινοί» ωστόσο, αντέδρασαν άμεσα και πριν το ημίχρονο είχαν ήδη ανατρέψει το σκορ με τα γκολ των Σεσενιόν και Ντάιερ. Το αυτογκόλ του Σαλισού και το γκολ του Κουλουσέφσκι με απόσταση τεσσάρων λεπτών το ένα απ' τ' άλλο, απλά «σφράγισαν» την ανωτερότητα των Λονδρέζων.

Η Μπόρνμουθ νίκησε με 2-0 την Άστον Βίλα «χτυπώντας» στις αρχές και στο τέλος του αγώνα με τα γκολ των Λέρμα και Μουρ, ενώ η Νιούκαστλ δεν συνάντησε μεγάλες δυσκολίες απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, φτάνοντας με άνεση στο 2-0, χάρις στα τέρματα των Σαρ και Γουίλσον.

Η δε Λιντς βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς κόντρα στη Γουλβς μετά το γκολ του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, όμως είχε υπομονή για να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα με τα γκολ των Ροντρίγο και Άαρονσον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 1η αγωνιστική της Premier League:

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ 0-2
(20΄ Μαρτινέλι, 86΄ αυτ. Γκουέχι)

Φούλαμ-Λίβερπουλ 2-2
(32΄, 72΄ πέν. Μίτροβιτς – 64΄ Νούνιες, 81΄ Σαλάχ)

Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 2-0
(3΄ Λέρμα, 81΄ Μουρ)

Λιντς-Γουλβς 2-1
(24΄ Ροντρίγο, 74΄ Άαρονσον – 6΄ Ποντένσε)

Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0
(58΄ Σαρ, 78΄ Γουίλσον)

Τότεναμ-Σαουθάμπτον 4-1
(21΄ Σεσενιόν, 31΄ Ντάιερ, 60΄ αυτ. Σαλισού, 63΄ Κουλουσέφσκι – 12΄ Γουόρντ-Πράουζ)

Έβερτον-Τσέλσι 19:30
Λέστερ-Μπρέντφορντ 7/8
Μάντσεστερ Γ.-Μπράιτον 7/8
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 7/8

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ