Σάμος: Στο στόχαστρο της Αστυνομίας ύποπτος για τη δολοφονία του 75χρονου

Petite Perle 300×250

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του 75χρονου  από το Παλαιόκαστρο φαίνεται να βρίσκεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ένα ολόκληρο 24ωρο οι Αστυνομικοί αξιοποίησαν κάθε στοιχείο και πληροφορία προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη, που φέρεται να πυροβόλησε από κοντινή απόσταση το θύμα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα εικάζεται, ότι η εγκληματική ενέργεια διαπράχτηκε μεταξύ 2 με 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο της Αστυνομίας έχει τεθεί ύποπτος, που είτε κλήθηκε είτε θα κληθεί για ανάκριση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε στην περιοχή Αλυκή Ψιλή Άμμος ο γιος του, ο οποίος ξεκίνησε τις ανηζητήσεις, καθώς ανησύχησε γιατί τον καλούσε στο τηλέφωνο χωρίς όμως εκείνος να του απαντά.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 75χρονου -η οικογένεια του οποίου είναι ιδιαίτερα γνωστή σε όλο το νησί- έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στο Παλαιόκαστρο και υποστηρίζουν στο protothema.gr πως στην περιοχή Αλυκή ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί με το επαγγελματικό του όχημα:

«Δυστυχώς σκότωσαν, άγνωστο μέχρι στιγμής το πώς και το γιατί,  έναν καλό άνθρωπο. Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στο Παλαιόκαστρο, όπου ζούσε μόνιμα με την οικογένεια του. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες οικογένειες που έχουμε στο χωριό μας. Είχε ένα βυτίο και προφανώς στις Αλυκές, όπου βρέθηκε νεκρός, πρέπει να είχε πάει κάποιο δρομολόγιο και να έγινε το κακό. Λένε πως τον βρήκε νεκρό ο γιος του. Είναι ακόμα νωρίς και οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη. Είχε μια κόρη και ένα γιο. Πώς σκοτώνουν τόσο εύκολα τους ανθρώπους; Έχεις κάποια διαφορά; Υπάρχει τρόπος να την λύσεις, όχι όμως να αφαιρέσεις την ζωή του άλλου!»

πηγή: Protothema.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ