Οι τελευταίες στιγμές του 12χρονου Άρτσι με την συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας του

Petite Perle 300×250

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο ο 12χρονος Άρτσι, αφού τελικά το νοσοκομείο έκλεισε το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή.

Εμφανιζόμενες έξω από το Royal London Hospital στο Whitechapel του ανατολικού Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν ο Archie, η μητέρα Hollie Dance και η θεία Ella Carter δήλωσαν συντετριμμένες στους δημοσιογράφους ότι ο 12χρονος πέθανε.

Οι τελευταίες στιγμές του Archie

Η Hollie δήλωσε: «Ο 'Αρτσι πέθανε στις 12:15 σήμερα. Είμαι η πιο περήφανη μαμά στον κόσμο, ένα τόσο όμορφο αγοράκι, και πάλεψε μέχρι το τέλος – και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του».

Όλοι ήταν εμφανώς συντετριμμένοι, ειδικά όταν η κυρία Carter περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Αρτσι. «Του αφαιρέθηκε κάθε φαρμακευτική αγωγή στις 10 η ώρα. Όλα τα στατιστικά του παρέμειναν απολύτως σταθερά για δύο ώρες μέχρι να μειώσουν τον οξυγόνο. Τότε έγινε εντελώς μπλε» είπε.

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αξιοπρεπές στο να βλέπεις ένα μέλος της οικογένειας ή ένα παιδί να ασφυκτιά. Καμία οικογένεια δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει αυτό που περάσαμε εμείς, είναι βάρβαρο» συμπλήρωσε.

Πώς έπεσε σε κώμα ο 12χρονος, το επικίνδυνο challenge

Ο 12χρονος βρισκόταν σε κώμα από τότε που βρέθηκε αναίσθητος από τη μητέρα του στις 7 Απριλίου στο σπίτι τους και κρατήθηκε στη ζωή με ένα συνδυασμό ιατρικών παρεμβάσεων, όπως μηχανική υποστήριξη της ζωής και φαρμακευτικές θεραπείες, στο Βασιλικό Νοσοκομείο στο Whitechapel, στο ανατολικό Λονδίνο.

Η οικογένειά του πιστεύει ότι μπορεί να συμμετείχε σε μια διαδικτυακή πρόκληση Tiktok αφού βρέθηκε αναίσθητος από τη μητέρα του με ένα καλώδιο τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του.

Αφού έδωσε μάχη για να διατηρήσει τη θεραπεία υποστήριξης της ζωής του με την ελπίδα ότι θα επανέλθει, η οικογένεια έχασε μια τελευταία μάχη για να τον μεταφέρει σε ξενώνα για να πεθάνει «ειρηνικά» χθες, αφού οι γιατροί είπαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να τον μεταφέρουν.

Οι οικείοι του διατηρούσαν την ελπίδα ότι θα γινόταν καλύτερα, αλλά οι γιατροί προειδοποίησαν τον Απρίλιο ότι είχε ελάχιστες πιθανότητες ανάκαμψης, λέγοντας ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ