Ανώγεια: Δεν είμαι βιαστής υποστηρίζει ο 33χρονος

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Υποστηρίζεται μάλιστα ότι δεν εγκατέλειψε την 32χρονη στο Κέντρο Υγείας

Συντετριμμένος εμφανίζεται, σύμφωνα με την συνήγορο του, Θεονύμφη Μπέρκη, ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 32χρονης στ’ Ανώγεια  τα ξημερώματα της Κυριακής.


Η δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο εντολέας της έχει υποστεί σοκ από την τροπή που πήρε η υπόθεση, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε να διασύρεται με την «ταμπέλα του βιαστή».

Ο ίδιος επιμένει με σθένος ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη κατόπιν και δικής της επιθυμίας και μάλιστα προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι εκείνη ήταν που τον προέτρεψε να φύγουν από την ταβέρνα για να βρεθούν λίγο μόνοι τους.


Ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι αφ’ ότου έγινε η ερωτική πράξη μέσα στο αυτοκίνητο, η 32χρονη παραπονέθηκε ότι πονούσε έντονα το κεφάλι της. Τής συνέστησε να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο της προκειμένου να συνέλθει, όμως η κοπέλα εξακολούθησε να παραπονιέται για τον πονοκέφαλο. Έτσι την πήγε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου γινόταν το αδιαχώρητο, όπως περιγράφεται, από τα περιστατικά μέθης.

Η υπεράσπιση τονίζει ότι ουδέποτε ο 33χρονος την εγκατέλειψε στο Κέντρο Υγείας, όπως έχει αναφερθεί. Υποστηρίζεται ότι την άφησε, την παρέλαβαν και της έβαλαν ορό για τη μέθη και ότι ο ίδιος έφυγε και επέστρεψε ξανά προκειμένου να μάθει για την πορεία της υγείας της καθώς λόγω των μέτρων COVID, δεν του επιτράπηκε η είσοδος.

Υποστηρίζεται ότι ρώτησε τρεις φορές πώς πάει και ότι αυτό το επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας καθώς και άλλοι μάρτυρες. Ο 33χρονος απολογείται αύριο στην αρμόδια ανακριτική Αρχή Ρεθύμνου και ήδη το κλίμα είναι αρκετά βαρύ.

cretalive.gr

Related Articles