Πρώτο φιλικό για Αλμυρό 8-2 τους Ν. Αλμυρού (φώτο)

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι περισσότερο εσωτερικού διτέρματος ο Αλμυρός επικράτησε των Ν. Αλμυρού με 8-2 με το Μανώλη Παπαματθαιάκη να βλέπει για πρώτη αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του, έστω και με μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο 13 Αυγούστου το απόγευμα ο Αλμυρός θα υποδεχθεί στο γήπεδο του σε ένα πολύ δυνατό τεστ το Γιούχτα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στη Γ΄ εθνική.

Στο Α΄ ημίχρονο το σκορ ήταν 4-1 και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Αγαπάκης που αγωνίστηκε σέντερ-φορ και πέτυχε τρία τέρματα, ενώ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά. Το τέταρτο γκολ για τους παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη πέτυχε ο Χαιντίνι από πάσα του Μπουρσέλη.

Οι Ν. Αλμυρού άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν προσωρινά με σουτ του Κουτάντου έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη για τον Αλμυρό σκόραραν οι Βαρβεράκης (2) Λεόν, και Ντιονίσιο για τον Αλμυρό και για τους Ν. Αλμυρού σκόρερ ήταν ο Χαιντίνι που αγωνίστηκε με την ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Αλμυρός: Θεοδωρόπουλος, Ντιονίσιο, Μάγκας, Κοιλιάρας, Παγώνης, Νικολάου, υπό δοκιμή παίκτης, Φραγκουλάκης, Χαιντίνι, Μπουρσέλης, Αγαπάκης

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Λεόν, Πατινιώτης, Τσαγκαράκης, Βαρβεράκης, Γκέτσι και Παγωμένος

Ν. Αλμυρού: Γκόγκος, Κοκολογιαννάκης Γ., Ρεμυδιανάκης, Κοκολογιαννάκης Γιανν., Τζανής, Κολιαρουδάκης, Κουτάντος, Χαριζάνης, Τσαγκαράκης, Επιτροπάκης, Μποάγκα

Έπαιξαν και οι Θεοδοσίου, Καναβάκης, Τσαβολάκης, Κάλιαρος, Μιγαδάκης και Φιτσοδασκαλάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ