Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ 1-0 την Δαμάστα (pics)

Petite Perle 300×250

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για ΠΑΟΚ και Δαμάστα με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετά καλά στοιχεία και ας είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έπαιξαν 35λεπτα με τα πόδια να είναι ακόμα βαριά. Την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ τις είχε ο ΠΑΟΚ που κατάφερε να σκοράρει λίγο πριν το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου ενώ και η Δαμάστα ήταν αρκετά ανταγωνιστική και να πούμε ότι τις έλλειπαν πολλοί παίκτες όπου δεν μπορούσαν να βρίσκονται στο φιλικό λόγω δουλειάς.

Στο 20' πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ με τον Σκούφο να παίζει κάθετα στον Μεμοτσέλα που πλάσαρε εκτός ισορροπίας πάνω στον Δομοσίδη.

Γενικά στο πρώτο μέρος η μπάλα παιζόταν κυρίως στο κέντρο του γηπέδου χωρίς να υπάρχουν ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλες οι διαθέσιμες αλλαγές από τους προπονητές και ο ρυθμός συνέχισε να είναι υψηλός.

Στο 41' ο Μεμοτσέλα που ήταν αρκετά δραστήριος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους μέσα στην περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι που τράνταξε από την δύναμη.

Στο 50' σε αντεπίθεση η Δαμάστα αναπτύχθηκε όμορφα και ο Αποστολάκης από τη γωνία της μεγάλης περιοχής σούταρε άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Δαμάστας ο Αποστολάκης και πάλι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 60' ο Βαρδής από αριστερά έκανε συρτή σέντρα στον Κουράκη που ήταν στην μικρή περιοχή, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 65' ο Άκης Κουράκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά αυτή τη φορά δεν αστόχησε και με εξαιρετικό πλασέ στη γωνία έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από τις ομάδες τους και σε λίγη ώρα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις τους καθώς και τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Δαμάστα: Δομοσίδης, Κοκορέλιας, Αποστολάκης, Πεταλάκης, Λαμπράκης, Κοσμάς, Κουτσοποδιώτης, Στρατηγάκης, Δεληγιαννάκης, Βατσινάς, Ταμπάκης.

Έπαιξαν και οι: Σινάνι, Μηναδάκης, Μυφτάρι. Ανυφαντάκης.

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Λιοδάκης, Βαρδής, Σηφάκης, Κανδηλάκης, Μεντουδάκης, Σκούφος, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Μεμοτσέλα, Κουτσογιαννάκης.

Έπαιξαν και οι: Κουράκης, Γιανναδάκης, Τριάντης, Καλαϊτζάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ