Σταματάει την προπονητική ο Κάρλο Αντσελότι μετά την λήξη του συμβολαίου με την Ρεάλ Μαδρίτης

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Την απόφαση του να αποσυρθεί από τους πάγκους μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστή ο Κάρλο Αντσελότι.

Σημαντική εξέλιξη στο μέλλον των ποδοσφαιρικών πάγκων φέρνει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κάρλο Άντσελότι στην εφημερίδα «Ιl messangero». Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα αποσυρθεί από την προπονητική μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ”τέλος” μετά από αυτή την εμπειρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο 63χρονος τεχνικός, του οποίου το συμβόλαιο με τους «μερένχες» εκπνέει το 2024.

Για να αναφερθεί στη συνέχεια στην πετυχημένη προπονητική του καριέρα: «24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».

Θυμίζουμε ότι ο Κάρλο Αντσελότι έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερις φορές το τρόπαιο του Champions League, δύο εκ των οποίων με τη Μίλαν το 2003 και το 2007 και τα άλλα δύο με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 και το 2022.

Related Articles