Με άρωμα Γ’ Εθνικής ο φιλικός αγώνας μεταξύ Αλμυρού και Γιούχτα .
Οι δύο προπονητές Μανώλης Παπαματθαιάκης και Νίκος Σουργιάς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και να κάνουν δοκιμές για το στήσιμο των ομάδων .
Σε φιλικό αγώνα στο Γάζι ο Αλμυρός και ο Γιούχτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0.
Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους με τον Γιούχτα να δείχνει πιο έτοιμος και να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Ο Αλμυρός είχε πρόβλημα στην άμυνα αφού δέχθηκε πολλές φάσεις, παρόλα αυτά άρεσαν ο Λεόν, ο Νικολάου και ο Αγαπάκης που τις λίγες φορές που πήρε μπάλα κάτι καλό βγήκε για την ομάδα του.


Η ομάδα του Αλμυρού έχει την κατοχή στο πρώτο δεκάλεπτο του φιλικού .
Στο 14′ μετά από πάσα του Αγαπάκη ο Λεόν ανατράπηκε απο τον Τζανή μέσα στην περιοχή χωρίς να δοθεί το πέναλτι.

Στο 25′ συνεχίζει την πίεση ο Αλμυρός , ο Αγαπάκης έβγαλε μοναχό τον Λεόν που εξ’ επαφής σούταρε άουτ .

Στο 30΄μετά από σέντρα του Κοντογιάννη έπιασε κεφαλιά από κοντά ο Αζίζι χωρίς δύναμη στα χέρια του Χανιωτάκη.

Στο 32′ νεα ευκαιρία για τον Γιούχτα και τον Αζίζι που απο το ύψος του πέναλτι ανενόχλητος σούταρε αουτ.

Στο 39 ο Μανώλης Ροβύθης έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας του Αλμυρού αλλα το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 54′ έξοχη ενέργεια και σούτ του Μπουρσέλη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74 μετά από λάθος του Γιαλούση ο Μπουρσέλης βρήκε τον Αγαπάκη που πλάσαρε και απέκρουσε ο Καπετανάκης για τον Γιούχτα .
Αλμυρός: Χανιωτάκης,Παγώνης,Μάγκας,Ντιονίσιο,Πατηνιώτης , Φραγκουλάκης,Νικολάου ,Μπουρσέλης, Λέον, Χαιντίνι,Αγαπάκης
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γκόγκος ,Κοιλιάρας , Βαρβεράκης ,Ξενοκτιστάκης ,Τσαγκαράκης .
Γιούχτας: Κόλλιας,Γελαδάρης,Κορνηλάκης,Τζανής,Γιαλούσης,Κοντογιάννης,Ψαρράς,Νύχταρης,Δωματάς, Αζίζι, Ροβίθης
Αγωνίστηκαν και οι Καπετανάκης,Γεράκιος,Μανουσάκης,Στακάκης,Λίτσας,Μπέρκης,Τουγλής,Ξυλούρης , Κόκκινος .
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google
