Βασικός στόχος της Περιφέρειας η αναβάθμιση και η πλήρης αξιοποίηση του γηπέδου στο Πανεπιστήμιο

Petite Perle 300×250

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, με τον Γιώργο Πιτσούλη να φιλοξενεί τις «άστεγες» ομάδες, προκειμένου να βρεθεί λύση στο γηπεδικό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού και πρόληψης, Γιώργος Πιτσούλης το απόγευμα της Πέμπτης είχε συνάντηση με τα σωματεία, Δίας, Πήγασος, Βόνη, Δειλινά, ΑΕΚ, Ομόνοια και Ποσειδώνα προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το γηπεδικό.

Στην Περιφέρεια προσπαθούν να βρουν ένα μέρος της λύσης από το σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις ομάδες και αφορά το γηπεδικό. Στην συζήτηση που έγινε ο Γιώργος Πιτσούλης ξεκαθάρισε ότι η Πειφέρεια θα κάνει τα πάντα προκειμένου το γήπεδο του Πανεπιτσημίου να φιλοξενήσει όσες περισσότερες ομάδες μπορεί τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες μέσα στη σεζόν μιας και πλέον τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όπως ανέφερε ο ίδιος τον έχει η Περιφέρεια για τα επόμενα 10 χρόνια μετά την συμφωνία που έγινε με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η Περιφέρεια ήδη έχει ξεκινήσει τα έργα για την ανακατασκευή του γηπέδου το οποίο θα ανήκει στον κόσμο της Κρήτης και φυσικά στις ομάδες που έχουν γηπεδικό πρόβλημα.  Μάλιστα το γήπεδο πήρε ήδη άδεια για πυρασφάλεια, ενώ ολοκληρώνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να γίνει ένα γήπεδο «στολίδι» για το νομό μας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι όσες ομάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστήμιο και το χρησιμοποιούν σαν έδρα θα παραμείνουν εκεί, ωστόσο η Περιφέρεια ζητάει κατανόηση από όλους προκειμένου να βρεθεί λύση στο σημαντικό θέμα.

Πλέον στο επόμενο διάστημα αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα αυτό, με την Περιφέρεια να στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλες τις ομάδες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ