Κοσμοπλημμύρα στο Κεραμούτσι με το συγκρότημα Γιώργου και Νίκου Στρατάκη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Δεν είναι υπερβολή αλλά η πραγματικότητα, χθες το βράδυ δεν έπεφτε καρφίτσα στην αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου στο Κεραμούτσι στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού.

Ήταν τόσο μεγάλη και αθρόα η προσέλευση του κόσμου για να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, που η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε μέχρι αρκετά μέτρα έξω από το χωριό, ενώ δεν υπήρχε χώρος για πίστα αφού είχαν στρωθεί παντού τραπέζια για να χωρέσει ο κόσμος.

Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων του πολιτιστικού συλλόγου για να εξυπηρετηθεί ό κόσμος με την πρόεδρο Ηλιάνα Μαγκουσάκη να βρίσκεται κυριολεκτικά παντού και να καταφέρουν με πολύ προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα μικρό χώρο μπροστά στους καλλιτέχνες για να χορέψουν οι παρευρισκόμενοι.

Το κέφι, η όρεξη και το ξεχωριστό μουσικό ταπεραμέντο του Γιώργο-Νίκου Στρατάκη και των συνεργατών κράτησε το γλέντι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές και θα μείνει αξέχαστο στους κατοίκους του Κεραμουτσίου.

Απο τα αξιοσημείωτα της βραδιάς, ήταν η επέτειος γάμου για τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάμπρο Βαμβακά και τη σύζυγο του Αγγέλα, ενώ με τη παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περυσινάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαλεβιζίου Άρης Σαλούστρος, Ειρήνη Αστρινάκη, ο τέως Δήμαρχος Τυλίσου Σταύρος Χαλκιαδάκης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Κεραμουτσίου, Τυλίσου Πόπη Θραψανιωτάκη, Μανώλης Βασιλάκης και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης, η Πρόεδρος Κεραμουτσίου Πόπη Θραψανιωτάκη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Βαμβακάς
Οι επιχειρηματίες Κώστας Δερμιτζάκης και Γιώργος Κουτεντάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ