Ο πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στην βραδιά Τζάζ

Petite Perle 300×250

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους 1.300 και πλέων συμπολίτες μας όπου μας τιμήσατε  για μία ακόμη χρονιά στην βραδιά Τζαζ <<ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ>>, όπου είναι  από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ΤΖΑΖ  όπου γίνονται Πανελλαδικά.

Θεμέλιος Λίθος αυτής της εκδήλωσης η οικογένεια του Κωσταντίνου Κουβιδη όπου και είναι  αφιερωμένη αυτή η βραδιά ξεπερνώντας χρόνο με τον χρόνο τα σύνορα της Κρήτης.

Υποστηρικτές αυτής της μαγικής βραδιάς ο Δήμος Μαλεβυζίου, Η Αρχαιολογική Υπηρεσία όπου εδώ οφείλουμε να αναφερθούμε στην άψογη συνεργασία με τον φύλακα του Αρχαιολογικού χώρου Τυλίσου κ. Ζαχαράκη,στον σύλλογο SOS τροχαία ατυχήματα και τέλος στην Περιφέρεια Κρήτης όπου είναι πάντα δίπλα σε όλες τις  Πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας και ιδιαιτέρος στον κ. Φασουλάκη Κώστα για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Μίκα Σταματάκη για τον υπέροχο λόγου όπου και εκφώνησε κατά την έναρξη της Βραδιάς αυτής.

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς όπου μας στηρίζεται όλα αυτά τα  χρόνια κρατώντας αναμμένη αυτήν την φλόγα όπου καίει μέσα μας για να προσφέρουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

Πολιτισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ