Τίμησαν το γιατρό Γιώργο Καντιδάκη στις Γωνιές (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Την παραμονή της γιορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών διοργάνωσε κρητική βραδιά στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο διακεκριμένος γιατρός καρδιολόγος Γιώργος Καντιδάκης, γνήσιο τέκνο των Γωνιών που τιμήθηκε για την προσφορά του με στιγμές συγκίνησης και χαράς από όλους τους παρευρισκόμενους που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά της αυλής του σχολείου.

Για το γιατρό μίλησε η καθηγήτρια Κατερίνα Μακρυγιαννάκη και την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε σύσσωμο το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Μαρκατάτο.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο κ. Γιώργος Καντιδάκης, που αναφέρθηκε στην οικογένεια του αναπολώντας το παρελθόν, τα ιδανικά που εκπροσωπεί ο κάθε Γωνιανός και ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την τιμή που του έκανε.

Στη συνέχεια ακολούθησε κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του μοναδικού Μιχάλη Καλλέργη και ο κόσμος απόλαυσε μεταξύ άλλων και το παραδοσιακό αντικριστό που με πολύ επιμέλεια έψησαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ