Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο «super hero» της ζωής της, ο εδώ και επτά χρόνια σύντροφός της

Petite Perle 300×250

Μία ευτυχισμένη γυναίκα είναι στην προσωπική της ζωή η Εβελίνα Παπούλια η οποία εδώ και περίπου επτά χρόνια έχει στο πλευρό της το σύντροφό της Σταύρο που δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Η όμορφη ηθοποιός και μητέρα της πρωταγωνίστριας της σειράς Η γη της Ελιάς Αφροδίτης Λιάντου, έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, έχοντας για συνοδοιπόρο της τον σύντροφό της Σταύρο.

«Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι. Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές… Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς».

Όσο για όλα αυτά που της χαρίζει ο δεσμός της με τον Σταύρο, η Εβελίνα Παπούλια έχε τονίσει σε δηλώσεις της: «Αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει "δαμάσει" αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι».

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την 7χρονη σχέση του ζευγαριού που φροντίζουν και οι δύο να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

gossip-tv.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ