Kαστέλλι: Επίθεση με μαχαίρι σε δύο αδέρφια μόλις συνελήφθη ένας 25χρονος

Petite Perle 300×250

Αιματηρό επεισόδιο με θύματα δυο αδέρφια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κρητικό γλέντι στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Οι δύο άνδρες 24 και 20 ετών τα οποία δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από έναν 25χρονο, γνώριμο των αρχών, για εμπλοκή του σε επεισόδια ο όποιος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατάγεται από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ο 25χρονος που συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, αρνείται ότι μαχαίρωσε τα αδέλφια, ενώ υποστηρίζει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί μαχαιριά και ζητά να εξεταστεί από γιατρό και ιατροδικαστή.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα το πρωί (16.08.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2022), σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

πηγή: www.Politica.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ