Συνελήφθη 25χρονος Κρητικός για τις πισώπλατες μαχαιριές στα δύο αδέρφια μετά από κρητικό γλέντι στο Καστέλλι

Petite Perle 300×250

Μία σύλληψη για το μαχαίρωμα, μετά το γλέντι – Αρνείται ο 25χρονος ότι είναι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης

Μία σύλληψη, ενός 25χρονου Κρητικού, έχει γίνει – σύμφωνα με πληροφορίες – για το μαχαίρωμα των δύο αδελφών στο Καστέλλι, στο περιθώριο κρητικού γλεντιού, στο οποίο συμμετείχε πλήθος νεαρού κόσμου.

Ο 25χρονος είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών για εμπλοκή του σε επεισόδια, ενώ μάλιστα πέρυσι είχε εμπλακεί σε τρανταχτή υπόθεση στο Οροπέδιο Λασιθίου, με την επίθεση σε βάρος Πακιστανών μαζί με άλλα άτομα.

Τα δύο αδέλφια, 24 και 20 ετών, φέρεται να δέχτηκαν μαχαιριές από τον 25χρονο, για άγνωστο λόγο, με τον μεγαλύτερο αδερφό να έχει δεχτεί δύο πισώπλατες μαχαιριές και το μικρότερο μία μαχαιριά πλαγίως. Ο μικρότερος αδερφός είναι, τελικά, σε πιο σοβαρή κατάσταση και εξετάζεται αν έχει τρωθεί ο πνεύμονας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πλευρά της υπεράσπισης, ο 25χρονος αρνείται ότι μαχαίρωσε τα αδέλφια, ενώ υποστηρίζει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί μαχαιριά. Έχει υποβληθεί, μάλιστα, μήνυση κατ' αγνώστων ενώ πρόκειται και αυτός να εξεταστεί από γιατρό και ιατροδικαστή.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε προανακριτικές καταθέσεις επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος νεαρός, καθόταν σε διαφορετική παρέα από αυτή των δύο αδελφών. Μάλιστα καθόταν σε τραπέζι πολύ κοντά στην πίστα, επιδεικνύοντας – όπως αναφέρεται – προκλητική συμπεριφορά, φέροντας μαχαίρι στην μέση του και παρενοχλώντας κόσμο που ήθελε να χορέψει. Κάποια στιγμή του ζητήθηκε να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά, ξεκίνησε ένα λεκτικός καυγάς, ο οποίος εξελίχθηκε στο μαχαίρωμα. 

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ