4ο Τουρνουά Παλαιμάχων: Το ευχαριστώ της Δαμάστας στις ομάδες και τον κόσμο

Petite Perle 300×250

Εχθές πραγματοποιήθηκε το 4ο Τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε ο Α.Ο Δαμάστας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα της Δαμάστας.

Στο Τουρνουά αυτό έγιναν τρία παιχνίδια και νικητές αναδείχθηκαν οι παλαίμαχοι του Εργοτέλη νικώντας στον τελικό 2-1 την Δαμάστα.

Να πούμε ότι μετά το τέλος του Τουρνουά η διοίκηση της Δαμάστας φρόντισε να υπάρχει φαγητό για όλους με τις ομάδες να γίνονται ένα στα τραπέζια που τοποθετήθηκαν μέσα στο γήπεδο όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σήμερα η διοίκηση της Δαμάστας με ανακοίνωση ευχαρίστησε τους παλαίμαχους, τους διαιτητές και τον κόσμο που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς και της Περιφέρεια Κρήτης.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δαμάστας:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε ο Α.Ο Δαμάστας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα της Δαμάστας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων του Εργοτέλη, της Ελληνικής Αστυνομίας του Πυροσβεστικού Σώματος και του Α.Ο.Δαμάστας.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο Δαμάστας θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους διαιτητές του τουρνουά,, τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο μας και την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη της στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ