ΕΠΣΗ: Αναρτήθηκαν τα έντυπα για τις δηλώσεις συμμετοχών των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα

Petite Perle 300×250

Η ΕΠΣΗ έκανε γνωστό σήμερα ότι έχουν αναρτηθεί τα έντυπα για τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων στα τοπικά πρωταθλήματα της νέας περιόδου καθώς και στο κύπελλο ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Έχουν αναρτηθεί στην ενότητα "Προκηρύξεις-Έντυπα", τα έντυπα για τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων περιόδου 2022-2023. 

Τα έντυπα έχουν αποσταλεί σε όλα τα σωματεία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Ωστόσο μπορείτε να τα κατεβάσετε και από το site της ΕΠΣΗ, να τα συμπληρώσετε και να τα προσκομίσετε στην γραμματεία της ΕΠΣΗ, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΗ

Να θυμίσουμε ότι μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ώστε από σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου να ξεκινήσει η κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής ολων των ομάδων στα νέα πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις θα κατατίθενται στην ΕΠΣΗ τις κάτωθι προθεσμίες:

Α1 Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

Α2 Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

Β' Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 230 ΕΥΡΩ και στη Β' Κατηγορία 180 ΕΥΡΩ.

Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗ για την Γ' Εθνική είναι 70 ΕΥΡΩ, για Α1 και Α2 Ερασιτεχνική Κατηγορία είναι 50 ΕΥΡΩ και για την Β' Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ.

Η ετήσια συνδρομή των Εθνικών Κατηγοριών (Γ' Εθνικής) είναι 75 ΕΥΡΩ και στην Α1-Α2-Β' Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ