Η ασφαλής μεταφορά των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Αλμυρού με Μίνι-Βαν

Petite Perle 300×250

Η ακαδημία του Αλμυρού λειτουργώντας σε επαγγελματικά πρότυπα προνοεί για την ασφαλή μεταφόρα ,από και προς το γήπεδο του Αλμυρού , με ένα συγχρονο Μίνι-Βαν .

Οι μετακινήσεις των ποδοσφαιριστων για τις προπονήσεις πλέον δεν θα είναι αποτρεπτικό για τον γονέα που θέλει να φέρει το παιδί του στην Ακαδημία και δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ανάμεσα στις πολλές παροχές που θα έχει το νεαρό μέλος της Ακαδημίας του Αλμυρού .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμυρού:

" Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ – ME ΜΙΝΙ BUS Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .

Ξεκινώντας την οργάνωση για την νέα αγωνιστική σεζόν, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλμυρού πρωτοπορεί και φέρνει νέο αέρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Γαζίου και της ευρύτερης περιοχής.Με τη στήριξη του προέδρου μας κ. Πολύδωρου Σταματάκη, αποφασίστηκε να διατεθεί Mini Bus για την μεταφορά των αθλητών καθημερινά στο γήπεδο. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των αθλητών και των οικογενειών τους και θέλοντας έμπρακτα να δώσουμε λύση στο κομμάτι της μεταφοράς στο γήπεδο, θα υπάρχει mini bus που θα μεταφέρει με ασφάλεια τα παιδιά στο γήπεδο για τις προπονήσεις αλλά και επιστρέφοντάς τα μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στην περιοχή που διαμένουν.Ήδη το τιμ της Ακαδημίας συντονίζει την διαδικασία και μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, θα δοθεί πλήρης ενημέρωση σχετικά με τα δρομολόγια που θα γίνονται από και προς την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου.Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφέςκαι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ.Σ. Αλμυρού ξεκινά προπονήσεις για τη νέα σεζόν την Δευτέρα 29 Αυγούστου.Εγγραφές-Πληροφορίες:Καθημερινά στα τηλέφωνα: 2810821248 – 6936188656E-MAIL: [email protected][email protected]Καθημερινά στο γηπ. Αλμυρού ώρες 17:00-21:00

Με τα παιδιά… ΧΤΙΖΟΥΜΕ το μέλλον! "

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ