Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Petite Perle 300×250

Κατασχέθηκαν 41 αυτοσχέδιες συσκευασίας που περιείχαν συνολικά 20,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 11 κινητά τηλέφωνα και ζυγαριές ακριβείας

 Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 13.530 ευρώ  και 3 Ι.Χ.Ε  αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν χθες (25.08.2022) το απόγευμα, στο Ηράκλειο, τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε 26χρονος ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου κατά τον χρόνο τον οποίο προμήθευε 44χρονο ημεδαπό με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα ,σε άλλη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου εντοπίσθηκαν δυο ακόμα ημεδαποί ηλικίας 32 και 39 χρόνων  κατά το χρόνο που αποχωρούσαν από οικία και ακινητοποιήθηκαν.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στους ανωτέρω τέσσερεις ημεδαπούς και τις έρευνες στις οικίες τους, τα οχήματα και σε οικία που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης (καβάτζα), βρέθηκαν και κατασχεθήκαν συνολικά:

  • Σαράντα μία (41) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 20,5 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • Το χρηματικό ποσό των 13.530 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • Έντεκα (11) κινητά τηλέφωνα,
  • Μικροποσότητα κάνναβης,
  • Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας,
  • Ηλεκτρονικά τσιγάρο με υπολείμματα κοκαΐνης και
  • Πλήθος νάιλον τμημάτων για την συσκευασία των δόσεων

Επιπλέον κατασχεθήκαν (3) Ι.Χ.E. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ