Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρντ και Αλεξανδρόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη 2η αγωνιστική της Super League, έχοντας ορισμένες σημαντικές απουσίες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάγκνουσον και Σένκεφελντ, καθώς και τον Μπερνάρντ που ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Από την αποστολή απουσιάζει επιπλέον ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ, αλλά και ο Σωκράτης Διούδης.

Όσον αφορά τη σημερινή (27/8) προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Σένκεφελντ, Μπερνάρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή για Ηράκλειο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ