Ανώτερη η Δαμάστα με 5-2 τον Άγιο Δημήτριο σε φιλικό αγώνα

Petite Perle 300×250

Την δεύτερη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας πέτυχε η Δαμάστα, επικρατώντας με το ευρύ 5-2 του Αγίου Δημητρίου.

Μόλις στο 10ο λεπτό η Δαμάστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Νεκτάριο Τζουβάρα να βρίσκει δίχτυα με δυνατό σουτ.

Ο Άγιος Δημήτριος ισοφάρισε άμεσα, με την Δάμαστα να ανακτά έπειτα από τρία λεπτά το προβάδισμα, με πλασέ του Κοσμά, έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Κλαπάκη.

Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Άλκης Ταμπάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Δαμάστα βρήκε και τέταρτο τέρμα, με τον Στρατηγάκη να σκοράρει έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Τζουβάρα.

Οι παίκτες του Σταμάτη Τζιώτη μείωσαν στο σκορ, με τον Γιάννη Παπαδάκη να κάνει το 4-2, για να έρθει ξανά ο Στρατηγάκης στο 90' με όμορφο σουτ να κάνει το 5-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λήξη του φιλικού με τους δύο προπονητές να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, κλείνοντας μία ακόμα εβδομάδα προετοιμασίας.

Δαμάστα: Δομοσίδης, Αποστολάκης, Κοκορέλιας, Σερλιδάκης, Πεταλάκης, Κοσμάς, Κουτσοποδιώτης, Κλαπάκης, Τζουβάρας, Ταμπάκης, Σινάνι

Έπαιξαν και οι: Ανυφαντάκης, Στραγητάκης Νίκος, Χαραλαμπάκης, Μυφτάρι, Λαμπράκης

Άγιος Δημήτριος: Καφετζάκης, Μιχαηλίδης, Γωνιανάκης, Χουδετσανάκης, Ψωμάς, Παπουτσιδάκης, Κοσκινάς, Παπαδάκης, Φάμπιο, Δεληγιαννίδης, Σωτήρχος

Έπαιξαν και οι: Σταματάκης, Γαλανάκης, Χαριστάκης.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ