Jennifer Lopez: Η διαρροή βίντεο από τον γάμο της με τον Ben Affleck προκάλεσε την οργή της

Petite Perle 300×250

Βίντεο από το γαμήλιο πάρτι της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ δημοσίευσε αποκλειστικά το TMZ, προκαλώντας την οργή της Λατίνας σταρ.

Στο βίντεο η διάσημη τραγουδίστρια ανεβαίνει στην πίστα στην έπαυλη του συζύγου της, παίρνει το μικρόφωνο και ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι, ενώ ο χολιγουντιανός ηθοποιός κάθεται μόνος του σε μια καρέκλα και την απολάμβανε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ χόρευε με πάθος – φορώντας το τρίτο κατά σειρά νυφικό που επέλεξε για την ημέρα του θρησκευτικού της γάμου – και τραγούδησε στον Μπεν Άφλεκ «Δεν σε χορταίνω».

Οι Bennifer παντρεύτηκαν ξανά! Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο |  Gossip-tv.gr

Ωστόσο, σχολιάζοντας μια ανάρτηση θαυμαστή που περιείχε εικασίες σχετικά με το αν η στιγμή είχε σκοπό να είναι ιδιωτική ή να λειτουργήσει ως μάρκετινγκ, η ίδια η J.Lo απάντησε: «Αυτό τραβήχτηκε χωρίς άδεια. Τελεία και παύλα. Όποιος το έκανε εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι σας, γιατί είχαμε NDAs και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούν τίποτα από τον γάμο μας. Είναι επιλογή μας αν θα το μοιραστούμε».

Στη συνέχεια, η Jennifer αναφέρθηκε στο ενημερωτικό της δελτίο, προσθέτοντας: «Οτιδήποτε ιδιωτικό είναι στο OnTheJLO και είναι για να το μοιραστώ με τους θαυμαστές μου. Κάτι που θα κάνω όταν θα είμαι έτοιμη να το κάνω. Αυτό κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και πουλήθηκε για χρήματα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,σας αγαπώ».

πηγή: Ethnos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ