Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 9-0: Ξέσπασε και με ιστορική νίκη με δύο ασίστ Κώστα Τσιμίκα

Petite Perle 300×250

Η Λίβερπουλ ξέσπασε στην Μπόρνμουθ, επιβλήθηκε με 9-0 και ο Κώστας Τσιμίκας έβγαλε δύο ασίστ μπαίνοντας ως αλλαγή. Η Μάντσεστερ Σίτι έχανε με δύο γκολ από τον κακό δαίμονά της, Κρίσταλ Πάλας, αλλά επιβλήθηκε με 4-2. Νίκη για την Τσέλσι χάρη στα πρώτα γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε την Μπόρνμουθ με 9-0 και σημείωσε την πρώτη νίκη της στην Premier League, έπειτα από 4 αγωνιστικές. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ μετουσίωσαν σε γκολ για πρώτη φορά τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν όλο αυτό το διάστημα και δεν σταμάτησαν ούτε μία στιγμή. Ο Κώστας Τσιμίκας δε, αν και αλλαγή, πρόλαβε να βγάλει δύο ασίστ.

Το 1ο ημίχρονο έληξε με σκορ 5-0, με τους "κόκκινους" για πρώτη φορά να πετυχαίνουν τόσα τέρματα σε πρώτο 45λεπτο αγώνα Premier League. Στα πρώτα επτά λεπτά έστειλαν την μπάλα τρεις φορές στα δίχτυα (η τελευταία δεν μέτρησε), με σκόρερ τους Λουίς Ντίας και Χάρβεϊ Έλιοτ. Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ με υπέροχο σουτ έκανε το 3-0 και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν πάντα μέσα στις φάσεις και σκόραρε στο 31', ενώ ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις.

Το 2ο ημίχρονο άρχισε με γκολ πιο νωρίς, στο 46', χάρη σε έναν αντίπαλο, τον Κρις Μέφαμ. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, το γήπεδο κατηφορικό και ο Φιρμίνο στο 62' έκανε το 7-0. Ο Κλοπ έκανε μαζικές αλλαγές έπειτα από αυτό το γκολ, ρίχνοντας στον αγώνα τον Τσιμίκα.

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 9-0: Δέος για τους Reds, εφιάλτης για τους  νεοφώτιστους! | Gazzetta

Ο Έλληνας διεθνής ήταν ο δημιουργός των δύο τελευταίων γκολ του αγώνα. Στο 80' έδωσε την πάσα στον Φάμπιο Καρβάλιο για το 8-0 και στο 85' εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά για την κεφαλιά του Ντίας, με την οποία διαμορφώθηκε το εντυπωσιακό σκορ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ (83' Κλαρκ), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (69' Τσιμίκας), Χέντερσον (70' Μπάιτσετιτς), Φαμπίνιο, Έλιοτ (46' Καρβάλιο), Σαλάχ, Φιρμίνο (69' Μίλνερ), Ντίας

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Τράβερς, Λέρμα, Μέφαμ (82' Μπέβαν), Σένεσι, Σμιθ (46' Σολάνκε), Κουκ (77' Πίρσον, 82' Μαρκόντες), Κρίστι (46' Μπίλινγκ), Ζεμούρα, Τάβερνιερ, Μουρ, Άντονι

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ