Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από την Τρίτη και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 28 Αυγούστου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕΗ, στις οδούς Π από την οδό Κ μέχρι την οδό Β, Κ από την οδό Ι μέχρι την επιχείρηση Μάρνι Α.Ε. και στις οδούς Λ και Ο περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Μπετόν Μεσσαράς, Ενέργεια Κρήτης, Αλεξίου, Trans Beton, Οικοδομική Τεχνική Κρήτης, Κλεινάκη, Μάρνι Α.Ε., Μαυρομάτη και πρώην εργοστάσιο Βαθυπέτρου.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕΗ στην οδό Ρ στην περιοχή του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΗ και των εγκαταστάσεων της επιχείρησης ΚΡΕΜΕΛ Α.Ε.

Δευτέρα 29 Αυγούστου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Αγ.Νικολάου, τμηματικά στη λεωφ.Ελευθερίου Βενιζέλου από τα διαμερίσματα Ιλισσός μέχρι την επιχείρησης ηλεκτρολογικού υλικού Καυκάς περιλαμβανομένων των διαμερισμάτων Πήγασος, Koni village, Dream villa Stalis, ξενοδοχείο Αναστασία, κατάστημα Γερμανός και συνεργείο αυτοκινήτων Παπαδάκη.

Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή της πλατείας του Αρκαλοχωρίου.

Από τις 9.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στα Σταυράκια στις περιοχές της οικίας Αμπαρτζάκη, του ελαιουργείου Σταυρακίων στην είσοδο του χωριού και στην περιοχή του ελαιουργείου Παπαδάκη πλησίον του νεκροταφείου.

Τρίτη 30 Αυγούστου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή μετά τον οικισμό Φοινικιάς, 300 μέτρα πριν το κέντρο Ιαχωβάδων.

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Ελιά του Δ.Χερσονήσου, εντός του οικισμού στην περιοχή του παλιού σχολείου.

Από τις 9.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λειβάδα Βουτών στην περιοχή της οικίας Βασάλου και στην περιοχή της εξόδου του χωριού Αγ.Μύρωνα προς τις Ασίτες.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου/Δήμος Χερσονήσου: Στην Αλικαρνασσό, στις περιοχές των επιχειρήσεων Ανακύκλωσης, πλησίον της νέας λαχαναγοράς, της μάντρας του Δήμου. Στον Καρτερό στις περιοχές του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ, (μέσα στο βενζινάδικο SHELL, έναντι διακλάδωσης προς Πρασσά, στην εθνική οδό), του παλαιού στρατοπέδου και του Πέτρινου Πύργου, στη διακλάδωση προς Πρασσά, των επιχειρήσεων Grecocar AE, Γραμματικάκη και του πρατηρίου υγρων καυσίμων Γραμματικάκη, στην περιοχή της Αγ.Φωτεινής, του ΕΟΤ, του ξενοδοχείου Καρτερός.Επίσης στην Αμνισσό και στις περιοχές του ξενοδοχείου Minoa Palace, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Δαριβιανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή του οικισμού Δρακουλιάρη και της γεώτρησης ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανώπολη, στην περιοχή μετά τη γέφυρα της Ανώπολης αριστερά στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στη θέση Κοψά.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στις Άνω Γουβες, στην περιοχή της γέφυρς της εθνικής οδού.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Αγριανά, βόρεια του οικιμσού προς την εθνική οδό, στην περιοχή του αντλιοστασίου του ξενοδοχείου Κάντια.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Φοινικιά στην περιοχλη του βουστασίου Κριαρά και στην οδό Ανδρομάχου (300μ πρίν τη Φοινικιά αριστ).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ