Α.Ο.Ροδιάς: Την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση

Petite Perle 300×250

Στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας θα αγωνιστεί φέτος η ομάδα της Ροδιάς και την ερχόμενη Πέμπτη 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των παικτών με τον προπονητή Παναγιώτη Λαδουκάκη.

Δείτε τι αναφέρει ο Α.Ο.Ροδιάς:

Βρισκόμενοι λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας μας, είμαστε στην θέση να αναφέρουμε πως οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ ώστε ο ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ μας να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ για την σεζόν 2022-2023. Ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Λαδουκάκης, δουλεύει πυρετωδώς, στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, ενώ και η διοίκηση μας δίνει τα πάντα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την νέα σεζόν.

Οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, όπως και τα μεταγραφικά που «τρέχουν». Αυτό που άπαντες επιθυμούν στο στρατόπεδο του ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ είναι η δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της δυναμικής και της κληρονομίας που έχει το χωριό μας… και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Να σημειώσουμε τέλος, πως η πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του χωριού στις 19:30.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ