Χανιά: Νέο τραγικό συμβάν στο Κατάστημα Κράτησης ΚΡΗΤΗ Ι – Αυτοκτόνησε κρατούμενος

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

“Απανωτά” είναι, δυστυχώς, τα δυσάρεστα περιστατικά στις φυλακές Αγυιάς στα Χανιά αφού στη δημοσιότητα αναδεικνύονται συμβάντα που αποδεικνύουν ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.

Και ενώ τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια μεταξύ κρατουμένων, που χρησιμοποίησαν μεταλλικά αντικείμενα και που κατέληξαν σε τραυματισμούς και στην μία περίπτωση μάλιστα, έναν κρατούμενο στην εντατική του νοσοκομείο Χανίων, την Δευτέρα (29/8) το πρωί έγινε γνωστό ένα ακόμα τραγικό περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας κρατούμενος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού, στο κελί που κρατούνταν.

Πρόκειται για Έλληνα 42 ετών, ο οποίος ήταν σε ειδικό κελί και ετοιμαζόταν για τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο. Λίγο πριν τη μεταγωγή του, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το συμβάν έρχεται ως συνέχεια των γεγονότων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και πλέον, η παρέμβαση “άνωθεν” θα πρέπει να θεωρείται -τουλάχιστον- δεδομένη.

Πηγη: https://flashnews.gr

Related Articles