Με έξι απουσίες η σημερινή προπόνηση στον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Με πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, με τη σημερινή προπόνηση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό να γίνεται χωρίς έξι παίκτες, ενώ Νέιρα και Τοράλ θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο.

Χωρίς τους Χουάν Νέιρα και Τζον Τοράλ πραγματοποιήθηκε η σημερινή (29/8) προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με τον Παναθηναϊκό -σ.σ. ο Νέιρα με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και ο Τοράλ με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού- θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού τους.

Όσοι «ομιλήτες» αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με την προπόνηση για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Φιορίν Ντουρμισάι να κάνει θεραπεία. Ενώ ο Μπρους Καμάου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Τρίτη (30/8), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (31/8), στις 9 το πρωί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ