
Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Πέτρο Γιακουμάκη και την ομάδα του που φέτος υπάρχουν πολλές φιλοδοξίες τόσο από τον προπονητή όσο και από την διοίκηση για μια πετυχημένη πορεία .
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με μπάλα σε γκρούπ και πολλές ήταν οι φορές που ο Πέτρος Γιακουμάκης έδινε τις οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του .
Παράλληλα δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της επικοινωνίας ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές μέσα στο παιχνίδι και πως θα πρέπει οι παίκτες να αλληλοβοηθιούνται στην διάρκεια ενός αγώνα.
Υπάρχουν σίγουρα πολλά που μέσα από τις προπονήσεις θέλει να δουλέψει ο προπονητής για να φτιάξει την ομάδα σε τεχνικό επίπεδο και επίπεδο αντοχής .
Η προετοιμασία θα κρατήσει για έναν μήνα και αναμένουν την επόμενη εβδομάδα να γίνουν και να ανοικοινωθούν μερικές προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας του ΟΦΑΜ .
Το παρόν έδωσε και αντιπροσωπεία της διοίκησης που με έδειξε να είναι κοντά στην νέα προσπάθεια που γίνεται και αυτή την αγωνιστική περίοδο .
Δηλώσεις από τον προπονητή Πέτρο Γιακουμάκη και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Ρεπανά






