Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ 7-0 σε φιλικό αγώνα τον ΠΑΝΟΜ

Petite Perle 300×250

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο νεαρός επιθετικός Άκης Κουράκης , ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, κατάφερε να προσθέσει ακόμη πέντε στην φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΝΟΜ στα Μάλια.

Αρχικά με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ λίγο αργότερα μετά από ωραία ενέργεια του Κουτσογιαννάκη έγραψε το 2-0. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους σημείωσε δύο ακόμη γκολ, το ένα με δυνατό σουτ και το άλλο με κοντινό πλασέ.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Μεταξάκης με πλασέ πήρε την σκυτάλη στο σκοράρισμα γράφοντας το 5-0.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Γαρεφαλάκη να σκοράρει για το 6-0 της ομάδας του Βασίλη Κρασανάκη, ενώ ο Κουράκης λίγα λεπτά αργότερα σημείωσε το πέμπτο προσωπικό του τέρμα, περνώντας και τον τερματοφύλακα για το 7-0.

Ο διακριθέντας της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία για ένα 6ο τέρμα ωστόσο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι με αποτέλεσμα το 7-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΝΟΜ αγωνίστηκε με πολλές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών του, ενώ οι δύο προπονητές Βασίλης Κρασανάκης και Μανώλης Κατσούλης χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

ΠΑΝΟΜ: Κορνηλάκης, Μαυρίδης, Βασιλάκης, Σαπουνάκης, Κούτουλας, Ντόριαν, Ξυλούρης, Παπαδάκης, Συσκάκης, Νικόλι, Κουσίδης.

Έπαιξαν και οι: Κανετάκης, Πατούνας, Φανουράκης, Τσαγκαράκης, Καρανικολός, Βόρφι, Αντεμισάρης

ΠΑΟΚ: Τοπουλάκης, Βαρδής, Κουτσογιαννάκης, Κανδηλάκης, Γιαλιτάκης, Παπαδιός, Σηφάκης, Ανωγειανάκης, Κουράκης, Γαρεφαλάκης, Μεταξάκης.

Έπαιξαν και οι: Γιαννακάκης, Γιανναδάκης, Χατζιδάκης, Τριάντης, Σκούφος.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ