Μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου η εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Petite Perle 300×250

 Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και τη χορήγηση voucher στους ωφελούμενους γονείς, μέσω του προγράμματος: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόληση» (πρώην εναρμόνιση) περιόδου 2022/2023, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικών Δομών, καλούν τους ωφελούμενους γονείς – κατόχους voucher που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους:  α) Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς – Βρεφικούς Σταθμούς Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βόννης και στο β)  Κ.Δ.Α.Π. Αρκαλοχωρίου – που διαχειρίζεται και λειτουργεί η Κοινωφελής Επιχείρηση – όπως προσέλθουν από την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στους κατά τόπους προαναφερόμενους σταθμούς από τις 08:00-13:30 και από τις 14.00-20.00, στο 2ο δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου (1ος όροφος) για το ΚΔΑΠ, προκειμένου να υποβάλλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά.

 Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και τα μόρια ενώ θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση εγγραφής σε βρεφικό-παιδικό σταθμό/ ΚΔΑΠ μέσω των voucher της EETAA.

Η επιλογή των βρεφών και νηπίων και παιδιών θα γίνει βάσει της μοριοδότησης που τους έχει δοθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., των Σταθμών που έχουν δηλώσει, των διαθέσιμων θέσεων που υπάρχουν ανά σταθμό και τον κανονισμό λειτουργίας των δομών. Σε περίπτωση μη πλήρωσης των θέσεων θα ακολουθήσει νέα παραλαβή και αξιολόγηση voucher και στη συνέχεια θα γίνουν αιτήσεις με τροφεία για όσες θέσεις μένουν κενές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ