2ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου: Αιτήσεις για το διευρυμένο ωράριο

Petite Perle 300×250

Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου η προθεσμία  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ από χθες , Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ως και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να καταθέσουν αιτήσεις αν ενδιαφέρονται για συμμετοχή των παιδιών τους, στο διευρυμένο ωράριο που θα λειτουργήσει ως τις 5.30.  

Σύμφωνα με το ανακοίνωση προς τους γονείς, του 2ου Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, στο Πολύδροσο, όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του σχολείου  ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους, στο σχετικό τμήμα προκειμένου αυτά να σχηματιστούν εγκαίρως και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άμεσα, με την έναρξη του σχολείου.

 Το σχολείο θα είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:00 π.μ έως 14:00 μ.μ

Υπενθυμίζεται ότι το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένο περιεχόμενο, μέσω δραστηριοτήτων όπως εκπαιδευτική ρομποτική, πειράματα, ρητορική τέχνη, ασφαλής και δημιουργική πλοήγηση στο Διαδίκτυο, αθλητισμός, παραδοσιακοί ή μοντέρνοι χοροί, εικαστικές τέχνες, χειροτεχνίες και κατασκευές, εκμάθηση μουσικών οργάνων. Επίσης, προβλέπεται επιπλέον χρόνος για μάθηση, μελέτη και παιχνίδι στο σχολείο. Οι μαθητές/τριες γίνονται δεκτοί/ές χωρίς κανένα κριτήριο εγγραφής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ