Εύβοια: Τον καταπλάκωσε το φορτηγό την ώρα που το επισκεύαζε

Petite Perle 300×250

Ο τραγικός θάνατος του 55χρονου μηχανικού πάγωσε το Βασιλικό και την Εύβοια.

Το φορτηγό έπεσε και τον καταπλάκωσε, την ώρα που ήταν μόνος στο σημείο.

Το δυστύχημα σκόρπισε θλίψη στην Εύβοια, με τον 55χρονο να τραυματίζεται αρχικά πολύ σοβαρά και στη συνέχεια να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Είχε ξεκινήσει να επισκευάζει το φορτηγό, αφού πρώτα το είχε σηκώσει. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, το βαρύ όχημα έπεσε και τον καταπλάκωσε. Ώρες αργότερα, ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε αλλά ήταν αδύνατον να σωθεί η ζωή του.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος το απόγευμα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, στο Βασιλικό στην Εύβοια. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ασχολούταν με την επισκευή φρένων σε οχήματα, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα, την ώρα που επισκεύαζε τα φρένα ενός φορτηγού μεταφοράς τσιμέντου, καταπλακώθηκε από αυτό.

Συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν κάτω από το όχημα και ενώ είχε σηκώσει με γρύλο το φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκείνο έπεσε με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσει και να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, αρκετή ώρα αργότερα ο άνδρας εντοπίστηκε και αφού τον απεγκλώβισαν οδηγήθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ