Διαδοχικές συναντήσεις του βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη σε Προφήτη Ηλία και Κυπαρίσσι

Petite Perle 300×250

Αγροτικές εκτάσεις στον Προφήτη Ηλία και στο Κυπαρίσσι επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 5/9 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με αμπελοκαλλιεργητές.

Ο Χάρης Μαμουλάκης είδε από κοντά τις ζημιές που προκάλεσαν στην φετινή παραγωγή οι τελευταίες βροχοπτώσεις, συζήτησε με νέους αγρότες και ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις στα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν, για την πορεία και την αναπτυξιακή προοπτική του πρωτογενή τομέα και σε δήλωσή του ανέφερε: 

«Μέσα από τα μάτια των νέων αγροτών, μπορεί κανείς να διακρίνει ξεκάθαρα την όρεξη και το μεράκι που έχουν για την παραγωγή, αλλά και την επιθυμία να επενδύσουν κόπο και χρήμα στον πρωτογενή τομέα. Δυστυχώς όμως, η ακρίβεια και οι διαρκείς ανατιμήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και αγροτικά εφόδια του τελευταίου χρόνου, σε συνδυασμό με την καθυστερημένη και ανεπαρκή αντίδραση της Πολιτείας, λειτουργούν ως τροχοπέδη στα σχέδια και τα όνειρά τους. Πρέπει όλοι να τους στηρίξουμε. Ο πρωτογενής τομέας, ειδικά για τον τόπο μας, έχει πολλά να προσφέρει. Γι' αυτό και εντείνουμε τις πιέσεις έτσι ώστε το αυτονόητο, να γίνει αντιληπτό και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Που όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει άλλες προτεραιότητες.».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ