Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος που εμβόλισε το μοτοσικλετιστή στο Ρέθυμνο

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 40χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τις δικαστικές αρχές ο 40χρονος τουρίστας που εμβόλισε με το όχημα του την μοτοσυκλέτα του 34χρονου Βαγγέλη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν συγγενείς του 34χρονου, ανάμεσά τους ο πατέρας του και η αρραβωνιαστικιά του. Το μήνυμα έστειλε η αρραβωνιαστικιά του άτυχου Βαγγέλη, είναι να σταματήσει η αιματοχυσία στην άσφαλτο. «Όχι αλκοόλ, όχι ουσίες και σωστή τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ώστε να είναι ο Βαγγέλης μας ο τελευταίος νεκρός στην άσφαλτο» δήλωσε η Ειρήνη.

Υπενθυμίζεται, ότι τα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου, στο Ρέθυμνο. Ο 34χρονος Βαγγέλης κινείτο με την δίκυκλη μοτοσυκλέτα του με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Πέραμα, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινείτο το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος Κύπριος τουρίστας, σε κατάσταση μέθης. Δυστυχώς η πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων, αποδείχθηκε μοιραία για το 34χρονο παλικάρι.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε σοβαρά. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως όταν ο 34χρονος άνδρας έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περαστικών είχε ήδη ξεψυχήσει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ