Allou Fun Park: Πώς έγινε το ατύχημα με τους 4 τραυματίες στο τρενάκι – Εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι

Petite Perle 300×250

Αν και αρχικά η πληροφόρηση που υπήρχε για το ατύχημα που έγινε χθες στο Allou Fan Park, ανέφερε πως οι τέσσερις τραυματισμοί που υπήρξαν δεν ήταν σοβαροί, τα δεδομένα φαίνεται πως είναι διαφορετικά, καθώς τρία άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Η πιο σοβαρότερη περίπτωση, είναι αυτή μιας 22χρονης κοπέλας που κρίθηκε αναγκαίο να της γίνει εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας διασωληνωμένη λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στον θώρακα από τον εκτροχιασμό του βαγονιού.

Από εκεί και πέρα, ένας αγόρι είναι στην χειρουργική κλινική με ρήξη στην σπλήνα, ενώ μία 22χρονη είναι στην νευροχειρουργική λόγω διάσεισης που υπέστη. Ο τέταρτος τραυματίας πήρε εξιτήριο, καθώς η κατάστασή του δεν ήταν τόσο σοβαρή ώστε να του γίνει εισαγωγή.

Το ατύχημα έγινε σε τρενάκι που κάνει κυκλική πορεία περνά μέσα από το νερό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες παρευρισκομένων, σε κάποιο σημείο η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη του προβλεπόμενου, καθώς σε εκείνο το σημείο τα βαγόνια φρέναραν λόγω της πρόσκρουσης στο νερό. Αυτό δεν συνέβη λόγω της χαμηλής στάθμης, με αποτέλεσμα το τρένο να φύγει με ορμή στην κατηφόρα όπου οδηγούσε στην πλατφόρμα νερού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκσφενδονιστούν τα 4 άτομα που επέβαιναν σε αυτό και να προσγειωθούν στους θάμνους.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ξεκαθάρισαν αργότερα ότι το τρενάκι δεν εκτροχιάστηκε, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά και πραγματογνώμονες αναμένεται να διεξάγουν έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αίτια του ατυχήματος με τους 4 τραυματίες. Σημειώνεται ότι διοικητής του αστυνομικού τμήματος Νίκαιας, μετά το περιστατικό μετέβη στο νοσοκομείο για να δει τους τραυματίες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ