Ανεξέλεγκτες χωματερές ανοίγουν κλείνουν και το βιολί συνεχίζεται

Petite Perle 300×250

Διαμαρτυρίες πάλι για την κατάσταση στην Αγία Πελαγία – Ολοκληρώθηκε ο διήμερος καθαρισμός στην περιοχή

Όση προσπάθεια και να έκαναν τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας με την ανεξέλεγκτη χωματερή που ήταν για πάρα πολλούς μήνες επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου μια τάξη δεν μπορούσε να μπει. Άδειαζαν οι κάδοι, γέμιζε το παρακείμενο οικόπεδο με μπάζα, στρώματα, σαλόνια κ. λ.π . Απορριμματοφόρα, φορτωτές, ερχόντουσαν έφευγαν πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες η εικόνα αυτή άλλαξε με την μετακίνηση των κάδων από το σημείο και την τοποθέτησή τους ακριβώς απέναντι.

Το οικόπεδο καθαρίστηκε και παραμένει καθαρό αυτές τις ημέρες.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλες περιοχές τόσο μέσα στο Γάζι όσο και εκτός.

Μια από αυτές είναι η Αγία Πελαγία, όπου συνεχίζει να είναι απερίγραπτη η κατάσταση στο χώρο του γηπέδου.

Το θέμα αυτό έχει έρθει πολλές φορές στο φως της δημοσιότητας, από κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής που ζητούν να βρεθεί μια λύση ριζική.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την έκκληση προς τη δημοτική Αρχή για επίλυση του θέματος.

Ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα, όσο συχνά και να γίνεται η αποκομιδή όσα πρόστιμα και να έπεσαν στην αρχή για την απόρριψη μπαζών δεν υπήρχε ούτε καν περιορισμός του φαινομένου.

Πάντως σήμερα μετά τις προσπάθειες που ξεκίνησαν χθες από την υπηρεσία Καθαριότητας ο χώρος του γηπέδου στην Αγία Πελαγία καθαρίστηκε …. μέχρι να γεμίσει ξανά σε λίγες ώρες από τώρα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ