Σήμερα στο Γάζι το «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Παζάρι βοηθείας»

Petite Perle 300×250

Γίνεται από το Σύνδεσμο Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και το Δήμο Μαλεβιζίου

Την ευκαιρία να στηρίξουν τον «Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού» αλλά και τον παιδικό ξενώνα «Σπίτι των Αγγέλων» θα έχουν οι πολίτες, μέσα από τη φιλανθρωπική δράση του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου και του Δήμου Μαλεβιζίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι.

Η δράση «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Χέρι Βοηθείας» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Γάζι στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη μπροστά από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου και ώρες 16.00 έως 22.00, είναι ένα αποτέλεσμα της συνεργασίας του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου με το Δήμο Μαλεβιζίου με τη συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου.

Στο τριήμερο Παζάρι θα πωλούνται αντικείμενα που έχουν προσφέρει και κάτοικοι του Δήμου Μαλεβιζίου, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διακοσμητικά, κουζινικά, κεντήματα, κοσμήματα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, βιβλία, μικροέπιπλα κλπ. Αντικείμενα που θα αποκτήσουν και πάλι αξία στο Παζάρι του Συνδέσμου.

Τα έσοδα από το Παζάρι θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού», του Παιδικού Ξενώνα «Σπίτι των Αγγέλων» και της Γραμμής SOS 801-11-16000.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις.

Την Πέμπτη στις 20.30 ο Γιώργος Παντερής και το συγκρότημα του θα διασκεδάσουν όσους βρεθούν στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη με κρητική μουσική και τραγούδια.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ο μάγος Zakris  και η ομάδα του θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Θα ακολουθήσει συναυλία με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, με τους Βαγγέλη Λύτινα και Γιάννη Ανάπα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις 21.00 με ελεύθερη πάντα είσοδο.

Τέλος το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 20.30 ο Γιώργος Ρασούλης και οι μικροί μαθητές του υπόσχονται μία βραδιά έκπληξη στο κλείσιμο της φιλανθρωπικής δράσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ