Γάζι: Η γενιά του ΄88 καλά τα καταφέρνει (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Μετά από συνεχείς προσπάθειες την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 η γενιά του '88 του Ενιαίου Λυκείου Γαζίου πραγματοποίησε το reunion που είχαν υποσχεθεί στους εαυτούς τους από παλιά.

Το reunion των συμμαθητριών και των συμμαθητών φιλοξένησε η οικογένεια Γενναράκη στην Ταβέρνα "Απέραντο Γαλάζιο" στην Ροδιά. Η βραδιά πλαισιώθηκε από το Κρητικό συγκρότημα των Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη (Λύρα-Τραγούδι), Γρηγόρη Στρατήγη (Λαούτο-Τραγούδι), Νίκο Αστυρακάκη (Λαούτο) και Κώστα Σηφάκη (Κρουστά).

Έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και αναπόλησαν πολλές καλές στιγμές από το παρελθόν αλλά έκαναν και σχέδια για το μέλλον. Αυτές οι ευχάριστες πινελιές χρειάζονται στην ζωή όλων μας και πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για το καλό όλων μας.

Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν και η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ελένη Βατσινά και ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσινάκης, που είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν παλιούς συμμαθητές και να θυμηθούν στιγμές από εκείνα τα ξέγνοιαστα χρόνια.

Μέσα από τη Φωνή του Μαλεβιζίου θα ήθελαν ευχηθούν σε όλους υγεία και όμορφες στιγμές και να ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες της Ταβέρνας, τους μουσικούς, το Γιάννη Αγγουρίδη που επιμελήθηκε τα ηχεία και τους χορηγούς ΚΑΒΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΑΦΟΙ ΒΙΣΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΜΑΓΔΑ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΟΕ και το ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ για τις χορηγίες τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ