Ζωνιανά: Προφυλακιστέος ο 46χρονος πατέρας – Ελεύθεροι με όρους οι γιοί του

Petite Perle 300×250

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου βρέθηκαν, σήμερα Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, οι πέντε κάτοικοι από τα Ζωνιανά, στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων

Στη φυλακή οδηγούνται, μετά από την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, o 46χρονος πατέρας και ο 31χρονος Ζωνιανός, στο χωράφι του οποίου βρέθηκαν δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης. Οι τρεις γιοι του 46χρονου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δήλωναν άγνοια για τα ευρήματα και τη δράση του πατέρα τους, μετά από την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου βρέθηκαν, σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, οι «πέντε» Ζωνιανοί, στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Πρώτος ολοκλήρωσε την απολογία του ο 31χρονος, στου οποίου το χωράφι βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως μόνο τα 10 δενδρύλλια από τα 40 που υπήρχαν στο χωράφι του ήταν δικά του και για τα υπόλοιπα δήλωσε άγνοια.

Ο 46χρονος πατέρας, κατά την απολογία του, φέρεται να επανέλαβε όλα όσα είχε υποστηρίξει, δηλαδή πως τα ευρήματα στους χώρους ιδιοκτησίας του ήταν δικά του και για τα οποία κανένα από τα παιδιά του δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Τι φέρεται να ισχυρίστηκε ο 46χρονος πατέρας

«Κανένα από τα παιδιά μου και γενικά κανένα μέλος της οικογένειας μου δεν γνώριζε το παραμικρό για τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού μας. Όλα όσα βρέθηκαν είναι δικά μου. Και επαναλαμβάνω τα παιδιά μου δεν γνώριζαν τίποτα για αυτά».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 46χρονος Ζωνιανός φέρεται να επανέλαβε πολλές φορές στον Εισαγγελέα πως πρόσβαση στο συγκεκριμένο υπόγειο του σπιτιού του -που είχε μετατραπεί σε αποξηραντήριο κάνναβης- είχε μόνο ο ίδιος και μάλιστα από πλαϊνή ξεχωριστή πόρτα του σπιτιού, την οποία κλείδωνε με λουκέτο ώστε να μην μπορεί κανείς να μπει μέσα, ούτε και κατά λάθος. Κάτι αντίστοιχο φέρεται να ισχυρίστηκαν και οι τρεις γιοί του, οι οποίοι φέρεται να δήλωσαν άγνοια για τα ευρήματα και τις δραστηριότητες του πατέρα τους.

Σε ότι αφορά τον έτερο Ζωνιανό, που κατηγορείται για την κατοχή και καλλιέργεια 40 δενδρυλλίων κάνναβης, φέρεται να παραδέχτηκε πως μόνο τα 10 από αυτά ήταν δικά του αφού βρέθηκαν σε δικό του χωράφι, ενώ τα υπόλοιπα 30, όπως φέρεται να είπε, καλλιεργούνταν σε χώρο που δεν ανήκει στην ιδιοκτησία του.

Πηγή: neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ