Πέτρος Γιακουμάκης: ¨Χρειαζόμαστε ενίσχυση στο ρόστερ "

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΑΜ ηττήθηκε στο χθεσινό φιλικό με τα Κανάρια με 4-0 , όμως παρά την ήττα ο προπονητής του ΟΦΑΜ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν .

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει φιλικό οικογενειακό δίτερμα .

Ο Πέτρος Γιακουμάκης σχολίασε για την κλήρωση του Κυπέλλου που βρήκε τον ΟΦΑΜ αντιμέτωπο με τον Κόροιβο , στο οποίο ο ΟΦΑΜ θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν σε αυτό τον αγώνα απένταντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κόροιβος .

Επεσήμανε για την κλήρωση του πρωταθλήματος ότι είναι νωρίς να οριστεί ο στόχος όμως με την πολύ δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα ώστε να εδραιωθεί ο ΟΦΑΜ εκεί που πρέπει .

Κατέληξε σημειώνοντας ότι ο όμιλος του ΟΦΑΜ γενικά ειναι ένας ισορροπημένος όμιλος με ισάξιες ομάδες και σκοπός παραμένει να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό ως τον πρώτο αγώνα της πρεμιέρας .

Οσο αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις κατέθεσε την γνώμη ότι η ομάδα του χρειάζεται προσθήκες έτσι ώστε να έχει πιο μαγάλο βάθος η ομάδα για να μπορεί να είναι πιο ευέλικτη σε τακτικές και συνθήκες των αγώνων που έρχονται .

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ