Ροδιά: Εσπερινός στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Στο γραφικό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού που βρίσκεται στην τοποθεσία Μαρμαροκεφάλα της Ροδιάς τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός για τη σημερινή μεγάλη γιορτή από τον εφημέριο πατήρ Γεώργιο Δαμιανάκη.

Από νωρίς είχαν συρρεύσει αρκετοί πιστοί για να ανάψουν ευλαβικά το κερί τους και να προσευχηθούν, ενώ υπήρχαν αρτοκλασίες που ευλογήθηκαν στο τέλος του Εσπερινού.

Οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου της εκκλησίας είναι η οικογένεια του αείμνηστου Γεωργίου Γενναράκη, που στο τέλος πρόσφεραν ένα μικρό συμβολικό μπουφέ σε όσους παρευρέθηκαν, ενώ κληρώθηκε και ένα αρνί που κέρδισε ο Κώστας Γενναράκης.

Να τονίσουμε ότι ο χώρος που βρίσκεται η εκκλησία έχει παραχωρηθεί στην ενορία της Ροδιάς και έχει καταπληκτική θέα που απόλαυσαν οι πιστοί που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στον Εσπερινό το απόγευμα της Τρίτης.

Κλείνοντας να κάνουμε και μία ευχή, ο περιβάλλον χώρος και ο δρόμος που οδηγεί στο εκκλησάκι χρειάζεται να εξωραϊστούν και να πέσει όπου χρειάζεται μπετόν για την καλύτερη λειτουργικότητα και ασφάλεια όσων επισκέπτονται τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ