Δήμος Μαλεβιζίου: Οι Νέοι Δρόμοι σε ……ολομέλεια και λήψη σημαντικών αποφάσεων

Petite Perle 300×250

Ακριβώς 13 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο Δήμο Μαλεβιζίου οι εξελίξεις πλέον τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, μετά και το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Γιώργος Φασουλάκης.

Η παράταξη Νέοι Δρόμοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Ντουλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες για ακόμη μία φορά ομόφωνα αποφάσισαν να πορευτούν ενωμένοι και όλοι μαζί ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Το παρών έδωσαν όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι (10) με μοναδική απούσα την Εύη Αποστολάκη που όμως έστειλε μήνυμα ότι στηρίζει τις αποφάσεις της παράταξης.

Στο τραπέζι έπεσε για πρώτη φορά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και το όνομα συγκεκριμένου προσώπου από την νυν δημοτική ομάδα που θα μπορούσε να ηγηθεί και να δώσει μία νικηφόρα προοπτική στην παράταξη.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα συμφωνήθηκε να γίνει συνάντηση με τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων που στηρίζουν την παράταξη των Νέων Δρόμων, καθώς και με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που δεν είχαν εκλεγεί, ώστε στη συνέχεια να γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι άπαντες συμφώνησαν ότι η δημοτική αρχή δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών και θα πρέπει να υπάρξει μία πειστική εναλλακτική λύση με όραμα και ρεαλιστικούς στόχους που θα φέρει το Μαλεβίζι στην κορυφή των εξελίξεων προς όφελος του δημότη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ