Μιχάλης Ζουραράκης: "Δε στέκομαι στο αποτέλεσμα αλλά στην εικόνα της ομάδας"

Petite Perle 300×250

Με ισοπαλία 2-2 έληξε το χτεσινό φιλικό μεταξύ Τυλίσσου και Αγίας Βαρβάρας ,με τον προπονητή της Τυλίσσου Μιχάλη Ζουραράκη να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά .

Το αποτέλεσμα δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, όσο η εικόνα που παρουσίασε η ομάδας του και στην ευκαιρία που είχε να κάνει δοκιμές σε παίκτες και διατάξεις μέσα στο γήπεδο .

Υπήρχαν κάποιες ελλείψεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μερικών ποδοσφαιριστών όμως παρόλα αυτά η ομάδα έμεινε πιστή στο πλάνο και εφαρμόστηκαν κάποια πράγματα που θέλουν στο παιχνίδι τους .

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε η ευκαιρία να δοκιμαστούν παίκτες από την ακαδημία για να δώσουν τον αγωνιστικό προσανατολισμό και την κυριαρχία στον αγώνα που ήταν και το ζητούμενο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα .

Η ομάδα περιμένει να γίνουν μερικές μεταγραφικές κινήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις και θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις .

Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Αμαραντίδης για την ομάδα και υπάρχει η πεποίθηση ότι στην πορεία θα υπάρχει ανταγωνισμός και θα παραχθεί πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η πιθανή πίστωση χρόνου που δίδεται ,μετά την απόφαση της ΕΠΣΗ να ανασταλλεί στην πρώτη κατηγορία για λίγο λόγω μητρώου το πρωτάθλημα .

Γεγονός που πιστεύεουν ότι θα συμπαρασύρει και τις παρακάτω κατηγορίες και θα κερδισουν χρόνο υπέρ της καλύτερης ετοιμότητας ως την πρώτη αγωνιστική .

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ