Ο Κώστας Λειβαδάς στο 7ο Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου Δήμου Ηρακλείου «Τέχνη Καθ' Οδόν» 2022

Petite Perle 300×250

Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιάς μας, επιστρέφει στον τόπο του, την Κρήτη, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου Δήμου Ηρακλείου «Τέχνη Καθ' Οδόν»  2022, για μια μοναδική βραδιά με όλα τα τραγούδια του που αγαπάμε, στην πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Από το «Μοίρα μου έγινες»,  μέχρι το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» και από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Σαν να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επίμονη σου», το «Είναι εντάξει μαζί μου» και, βέβαια, τον τελευταίο δίσκο του Κώστα «Περιοδεία εντός», που δίνει άτυπα και τον τίτλο σε αυτή την σειρά παραστάσεων. Την τελευταία διετία ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολλά τραγούδια από τον δίσκο, όπως το ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη «Αν εμείς χωρίσουμε», το «Όσο δεν είμαστε μαζί» και το «Σαν το νησί του καθενός» (ντουέτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου) και τα πιο πρόσφατα «Τα βράδια που θα λείπεις» και το «Σήκωσε κύμα» ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, που μοιράζονται υπέροχα τραγούδια επί σκηνής, τόσο του Κώστα Λειβαδά, όσο και επιτυχίες της Ανδριάνας και αγαπημένων τους συνθετών και τραγουδοποιών.

Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές, μέσα από κομμάτια που αγαπάμε και μας έχουν σημαδέψει στο διάβα της ζωή μας.

Σας περιμένουμε, ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής!

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Καββαδίας – κιθάρες

Αιμίλιος Μπαριαμπάς – μπάσο

Βαγγέλης Καλαμαράς – τύμπανα

Στο πιάνο ο Κώστας Λειβαδάς.

Ώρα: 21:30

Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ' Οδόν»: Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.ΚΕ.Η.

Με την Υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ

Διαφημιστικό σποτ Φεστιβάλ: 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ