Ελεύθεροι με όρους για τον καυγά με… μαγκούρες στο Ηράκλειο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν σήμερα οι δύο άνδρες οι οποίοι απολογήθηκαν για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τόσο ο  48χρονος και όσο και ο 47χρονος οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή και έδωσαν εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν εκείνο το απόγευμα. Μετά την απολογία τους με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Στον 47χρονο του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης προσέγγισης του 48χρονου, ενώ θα πρέπει ακόμη να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Στον 48χρονο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα..

Όπως ήδη είναι γνωστό, οι δύο άνδρες αλληλομηνύθηκαν μετά τον άγριο καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους στον οποίον βγήκαν από μαγκούρες μέχρι και… κάβουρας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος όταν δύο άνδρες, ένας 48χρονος και ένας 47χρονος, συναντήθηκαν και ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία του 47χρονου δέχθηκε επίθεση με κάβουρα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με τραύματα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ο 47χρονος κατήγγειλε τον 48χρονο με τις αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ο γιος του συλληφθέντα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 47χρονος μαζί με τον γιο του είχαν επιτεθεί προγενέστερα στον πατέρα του χτυπώντας τον με μαγκούρες.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να συλλάβουν και τον 47χρονο και πλέον και οι δύο άνδρες βρίσκονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

cretapost.gr

Related Articles