Νεκρός βρέθηκε άνδρας στον Ζαρό – Ίσως πρόκειται για τον 53χρονο τουρίστα που είχε χαθεί

Petite Perle 300×250

Έντονη είναι η κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας ενός πτώματος που εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ζαρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν λίγη ώρα βρέθηκε το άψυχο σώμα ενός άνδρα ο οποίος πιθανότατα να είναι ο 53χρονος Γερμανός που είχε χαθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε ένα περιπατητικό μονοπάτι κοντά στον Ζαρό από ανθρώπους του περιβάλλοντος του 53χρονου οι οποίοι συνέχιζαν τις έρευνες εδώ και 19 ημέρες.

Οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αρχές και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Οι αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε μία πρώτη αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου άνδρα ενώ στη συνέχεια θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, όταν και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση του.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή όταν ο 53χρονος Γερμανός ενοικίασε ένα αυτοκίνητο και πήγε να απολαύσει το Καμαραϊκό Σπήλαιο στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 53χρονος πήρε τηλέφωνο την οικογένειά του στην Γερμανία και τους είπε ότι έχει χαθεί αλλά θα κάτσει να ξεκουραστεί και θα επιχειρήσει στη συνέχεια να ξαναβρεί το δρόμο της επιστροφής.

Έκτοτε τα ίχνη του 53χρονου αγνοούνται με την οικογένεια του τουρίστα να ειδοποιεί έναν Ιταλό φίλο του που βρίσκεται στην Κρήτη για την εξαφάνιση. Σημειώνεται ότι ο Γερμανός με τον Ιταλό φίλο του βρίσκονταν για διακοπές στις Καμάρες του Ηρακλείου.

Ο Ιταλός ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του Γερμανού τουρίστα.

cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ