Στην κυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος της Μεσαράς

Petite Perle 300×250

Τέλος στην επτάμηνη ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών δόθηκε το μεσημέρι με την παράδοση του δρόμου στη Μεσαρά.

Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9/2022,  σε όλο το οδικό τμήμα, από την Αγία Βαρβάρα έως τον Ι/Κ Καστελλίου Μοιρών από και προς το Ηράκλειο με την Μεσσαρά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΚ.

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών, στο επίμαχο τμήμα και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αποφασίστηκε η άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ίσχυαν στην περιοχή και ο δρόμος δόθηκε ξανά στη κυκλοφορία, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη, ο οποίος μετέβη την Πέμπτη το πρωί στην περιοχή, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργου Αγαπάκη, του Διοικητή Τροχαίας Ηρακλείου κ. Στέλιου Καρακούδη  και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων .

Ο Ο.Α.Κ. γνωστοποιεί ακόμη ότι οι εργασίες αποκατάστασης και ενίσχυσης της οδού,  θα συνεχιστούν εκτός του οδοστρώματος αυτής και ειδικότερα στις περιοχές του Πανασού  και Απομαρμά (Βορείως της σήραγγας), όπου θα τοποθετηθεί επί πλέον εργοταξιακή σήμανση μόνο για την είσοδο – έξοδο στην οδό των εργοταξιακών οχημάτων. 

«Καταφέραμε ένα έργο σύνθετο τόσο σε τεχνικό όσο και σε γραφειοκρατικό επίπεδο, να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία, μέσα σ' ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Η ασφάλεια των χρηστών των οδικών έργων που υλοποιούμε, αποτελεί την βασικότερη προτεραιότητα μας και πλέον, το συγκεκριμένο τμήμα, είναι ασφαλές για τους διερχόμενους οδηγούς. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που εργάστηκαν για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να δώσουμε και πάλι τον δρόμο αυτό στην κυκλοφορία και κυρίως συνολικά στην ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και προσωπικά στους κυρίους Καραμανλή και Καραγιάννη καθώς και στον Δ/ντή Συγκοινωνιακών Υποδομών κ. Καρνέση, που έλαβαν τολμηρές αποφάσεις για να ξεπεραστούν τα εμπόδια πάσης φύσεως που εμφανίστηκαν αλλά και για να διασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση του έργου» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι με σχετική απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, το έργο έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, ενώ έχει ήδη γίνει και η δέσμευση της αντίστοιχης πίστωσης, ύψους 8.900.000 ευρώ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ