Συνάντηση Π.Σ. Παλαιοκάστρου σε καλό κλίμα με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Σήμερα το μεσημέρι έγινε η συνάντηση του νέου προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο κ. Θόδωρο Παπαδάκη με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και τους αντιδημάρχους.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την καθημερινότητα των κατοίκων του παραθαλάσσιου οικισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Παλαιοκάστρου στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνάντησης που είχαμε με τον Δήμαρχο ,το κλίμα ήταν πολύ καλό και τα αιτήματα τα οποία παραθέσαμε βρήκαν κατανόηση και άμεση ανταπόκριση από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους του.

Τα αιτήματα τα οποία ήδη δρομολογήθηκαν και έχουν να κάνουν ως επί το πλείστον με την καθημερινότητα όπως η διόρθωση της οδοποιίας ,καθαρισμός του οικισμού, καθαρισμός φρεατίων , λεωφορείο μαθητών Λυκείου και κατοίκων καθώς και σκέπαστρο στάσης λεωφορείου είναι ήδη σε εξέλιξη.

Για την ακρίβεια από χθες, σήμερα και αύριο εργάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από Δευτέρα και το στέγαστρο θα τοποθετηθεί εντός των ημερών. Επίσης ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε προσωπικά ότι θα τοποθετηθεί άμεσα παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους. Συγχρόνως μας υποσχέθηκε ότι όλος ο κεντρικός δρόμος από την μεριά του Αγίου Παντελεήμων που οδηγεί προς την Εθνική Οδό ,άμεσα θα ασφαλτοστρωθεί μετά από πίεση και αίτημα του συλλόγου μας.

Τέλος μας ενημέρωσε για αναλυτικά για την πρόοδο των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που χρειάζομαστε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Δήμαρχο ,τους αρμόδιους αντιδημάρχους καθώς επίσης και τους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Ροδιάς για την στήριξη τους στο έργο μας.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο Παλαιοκάστρου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ