Άπαντες είναι έτοιμοι στον Αλμυρό για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Ευπαλίου για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στο Γάζι στις 16:00.
Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είδε τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να βγάζει όλη την προπόηση και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή της ομάδας .
Η μόνη εκκρεμότητα είναι με τον Ραφαήλ Γιουκαρή, ο οποίος λείπει με άδεια και εφόσον επιστρέψει, θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, ενώ αντιθέτως εκτός είναι ο Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ λόγω τιμωρίας και ο τραυματίας Γιάννης Κοιλιάρας.
Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Γκόγκος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Βαρβεράκης, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Πιερτζιάκομι, Ντιονίσιο, Γκέτσι, Χαϊντίνι, Κατσικοκέρης, Αγαπάκης, Μάγκας, Τζαγκαράκης, Πατινιώτης, Παγώνης, Ξενοκτιστάκης και Αντωνίου


