Φιλική νίκη για τους Ν. Αλμυρού απέναντι στον Αετό Ανωγείων

Petite Perle 300×250

Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιγνιδιού και εμφανώς πιο έτοιμη οι Νέοι Αλμυρού επιβλήθηκαν στο γήπεδο τους με 2-0 του Αετού Ανωγείων .

Πιο δυνατά ξεκίνησε η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο τε-τα-τετ χαμένα με τον Ανταλουδάκη να δηλώνει παρών και να σώζει την εστία του σε προσπάθειες των Φιτσοδασκαλάκη και Τσαγκαράκη.

Η υπεροχή των Ν. Αλμυρού καρποφόρησε στο 15΄ όταν ο Επιτροπάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια είχαμε ένα διάστημα με τον Αετό να ισορροπεί το παιγνίδι χωρίς όμως να δημιουργεί τη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Παγωμένου.

Στο 30΄ ο Επιτροπάκης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε τον Ανταλουδάκη που απέκρουσε σωτήρια, ενώ ο επιθετικός των Νέων έχασε νέα ευκαιρία στο 34΄ όταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα πλάσαρε ψηλά άουτ.

Για να φτάσουμε στο 38΄ όταν ο Επιτροπάκης με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Φιτσοδασκαλάκης πέτυχε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του Α΄ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το σκορ δεν άλλαξε παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, με τους Νέους Αλμυρού να είναι και πάλι καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σφύριξε με επιτυχία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Τσίχλας.

Η ομάδα των Νέων Αλμυρού
Η ομάδα του Αετού Ανωγείων

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ: Παγωμένος, Κοκολογιανάκης Γεωργ., Στρατάκης, Μάστος, Περγαντής, Κολιαρουδάκης, Χαραλαμπάκης, Φιτσοδασκαλάκης, Επιτροπάκης, Τσαγκαράκης, Μποάγκα

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Ανταλουδάκης, Χαλκιαδάκης, Κονιός Αντ., Κονιός Γεωργ., Ξυλούρης, Αεράκης, Κεφαλογιάννης, Καστρινός, Μαραγκάκης, Κερκέζος, Δασκαλάκης\

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ